Calabrese
Calabrese is de originele broccoli. Makkelijk te kweken en goed van smaak   Soort Brassica ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Red Baron
Red Baron is een zeer aromatische en smaakvolle rode ui welke goed groeit in het Nederlandse klimaat.    Iedere verpakking bevat 250 gram plantuien Red Baron komt in de sortering van 14/21 wat neer komt op ongeveer 70 uien p ... (meer lezen)
€ 2,49 € 2,49 2
Sturon
Sturon is de verbeterde versie op de Stuttgarter waardoor deze perfect groeit in het Nederlandse klimaat.  Dit ras is perfect voor de vroege teelt.    Iedere verpakking bevat 250 gram plantuien De Sturon komt in de sortering ... (meer lezen)
€ 3,49 € 2,49 2
Jazzy Pootaardappelen
Jazzy is onze persoonlijke favoriet. Een zeer fijne structuur en vastkokend. Het grote voordeel aan deze aardappel is dat deze vroeg afrijpt en hierdoor zul je minder tot geen last hebben van Phytophtora. De schil van deze aardappel is zeer ... (meer lezen)
€ 6,49 € 3,99 2
Bintje Pootaardappelen
  Bintje is een echte klassieker (1910) onder de aardappelen.  De Bintje heeft een gladde gele schil en is regelmatig gevormd.  Het is een echte alles kunner. Van friet, stampot tot salade. Je kan er echt alles mee. Na het koken zi ... (meer lezen)
€ 6,49 € 3,99 2
Roseval pootaardappelen
Roseval is een echte delicatesse aardappel welke bekend staat om zijn romige smaak.  De schil is rood van kleur wat deze soort uniek maakt! De Roseval blijft vrij stevig na het koken en wordt vooral gebruikt in salades en ovenschotels. Ui ... (meer lezen)
€ 6,49 € 3,99 2
Mechelse Tros
Leuke plant met relatief kleine maar smakelijke vruchten. Deze doen zoals de naam al doet vermoeden in een tros groeien. De bonen bevatten geen draad wat het bereiden erg makkelijk maakt.   ... (meer lezen)
€ 3,99 2
Desiree Blauwschokker
Heerlijke erwten soort welke al eeuwen gekweekt worden. Deze worden capucijners genoemd.  Planten worden ongeveer 150 cm hoog en kunnen wel ondersteuning gebruiken door middel van een hekwerkje. Zaai de zaden iets dieper als normaal (25 mm) ... (meer lezen)
€ 3,99 2
Amsterdams Reuzenblad
Erg makkelijk te telen ras. Vanaf april te zaaien in een rij en 2 maanden later heb jij al heerlijke spinazie op je bord. Let wel op dat je ze niet te laat oogst. Spinazie heeft de nijging om snel door te schieten.   ... (meer lezen)
€ 2,99 2
All Year Round
Een klassieke Engelse soort bloemkool. Geschikt voor de weeuwenteelt wat inhoud dat je deze in het najaar zaait en in het voorjaar oogst. Uiteraard is deze soort ook geschikt om vroeg in het jaar te zaaien.   ... (meer lezen)
€ 2,99 2
De Grace
Zoet en knapperig peultje. Deze soort kan tegen lichte vorst dus op tijd zaaien! De planten hebben wel ondersteuning nodig door middel van een hekwerkje of een touw   ... (meer lezen)
€ 3,99 2
Kogel 2
Een makkelijk te kweken biet. Vormt al snel een goede bol. Klein vinden wij ze het lekkerst!   Soort ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Cherry Bell
Kleine knapperige en pittige bolletjes. Makkelijk te kweken en bestand tegen nachtvorst. Zaai deze dan ook op tijd en geniet al vroeg in het seizoen van je eigen radijsjes   ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Waltham Butternut
Heerlijk romige soort pompoen. Vruchten zijn creme van kleur en het vruchtvlees fel oranje. Perfect om te vullen of om een heerlijke soep te maken   Soort ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Agua Dulce
Dit is de ultieme soort wat betreft de tuinbonen. Heerlijke smaak en makkelijk in de kweek. Je kan deze soort zelfs al voor de winter zaaien. Zaden zullen dan kiemen en als het te koud is stoppen met groeien. Wanneer het weer beter wordt gaa ... (meer lezen)
€ 3,99 2