Indigo Blueberry VANAF 1 NOVEMBER BESCHIKBAAR
Indigo Blueberry, Een hele grote plant met een stevige steel. Welke eigenlijk niet in verhouding staat met de vruchten die er aan hangen. Deze zijn namelijk heel erg klein. Ze groeien in klusters van ongeveer 10 tomaatjes bij elkaar. ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Lemon Tree VANAF 1 NOVEMBER BESCHIKBAAR
Lemon Tree, Een klassieke tomaat welke de vorm heeft van een citroen, vandaar ook de naam. De smaak heeft niks te maken met een citroen want ze zijn juist er zoet van smaak. Planten groeien mooi compact maar kunnen toch een hoogte ber ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Brandywine Black VANAF 1 NOVEMBER BESCHIKBAAR
Brandywine Black, Een tomaat met een flink formaat met de echte ouderwetse tomaten smaak, zoet en vol. Ook zijn ze een lust voor het oog om te zien. De planten zijn fors van formaat en groeien goed in ons klimaat.   ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Heinz 1350 VANAF 1 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Heinz 1350, Ontwikkeld door Dale Smith van de welbekende firma Heinz in de jaren 80. De soort is ontwikkeld om op de velden in California te kweken onder redelijk spartaanse omstandigheden. Weinig water, veel zon, veel warmte en niet ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Bogus Fruchta VANAF 1 NOVEMBER BESCHIKBAAR
Bogus Fruchta, Een fantastische lage soort tomaat. Staat ook bekend onder de naam balkon tomaat. De planten worden ongeveer een meter hoog maar moeten behandeld worden als een indeterminated tomaat. Dieven en aanbinden dus. De vruchte ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Blue Bayou VANAF 1 NOVEMBER BESCCHIKBAAR
Blue Bayou, Een schitterende tomaat tijdens het rijpen blauw/zwart van kleur wordt. Wanneer ze volledig rijp zijn verdwijnt de blauwe kleur en wordt deze ingewisseld oor een diep rode kleur. De planten zijn stevig en kunnen een stootj ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Siccagno VANAF 1 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Siccagno, Een echt Italiaans ras. Van oorsprong komt het uit de regio Sicilië en wordt deze daar voornamelijk gebruikt om tomaten concentraat van te maken. Wat we hier uit op kunnen maken is dat dit kleine tomaatje bom vol met smaak z ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Saint Pierre VANAF 1 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Saint Pierre, Een eeuwen oude heirloom soort welke perfect groeit in het Nederlandse klimaat. De plant geeft vruchten met een doorsnee van ongeveer 8 cm welke diep rood van kleur zijn. De vruchten bevatte een dikke wand waardoor ze ee ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Costuloto Tuscany VANAF 1 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Costuloto Tuscany, Een heirloom vleestomaat uit Toscane, Italië. Het is de Toscaanse versie van de Costuloto Fiorentino. Deze soort heb ik zelf meegenomen uit het mooie Italië en vermeerderd hier in Nederland. Planten worden fors van ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Tumbler VANAF 1 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Tumbler, Een hele leuk cherrytomaat. Vruchten zijn licht zuur van smaak met een frisse ondertoon. De planten kunnen forse vormen aannemen omdat je deze niet hoeft te dieven. Je kan ze traditioneel opbinden maar je kan ze ook wild late ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Golden Peach VANAF 1 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Golden Peach, Dit jaar is dit 1 van mijn persoonlijke favorieten. Kleine ronde gele tomaten met een beetje wollig uiterlijk. De naam Golden Peach doet zijn naam eer aan want de huid van deze tomaat doet zeker denken aan een perzik. De ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Rio Grande VANAF 1 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Rio Grande, Deze soort valt onder de pomodori tomaten. Andere benaming zijn ook roma of pruimtomaat. Dit zijn de tomaten om heerlijk mee te koken. Voorbeelden hiervan zijn het verwerken in soepen en sauzen. Dit omdat de vruchten r ... (meer lezen)
€ 2,99 2
Rose de Lautrec, zeer grote bollen
Rose de Lautrec is toch wel de mooiste knoflook die er is. Gestreept roze/witte schil met daar onder roze tenen. De smaak is subliem tot op het zoete af. Perfect om in al jou gerechten te verwerken. Iedere bol bevat 7 tot 9 tenen welke ee ... (meer lezen)
€ 2,25 2
Blanc de Lomage, zeer grote bollen!
Blanc de Lomage is een voortreffelijke soort uit het mooie Frankrijk.  Een soort dat zeer grote bollen en tenen geeft. De schil en tenen zijn helder wit van kleur maar sommige hebben een kleine roze tekening. Er zitten 7 tot 9 tenen in ... (meer lezen)
€ 2,25 2
Violet Germidour, zeer grote bollen!
Violet Germidour is de bekende violet/roze knoflook uit Frankrijk, geroemd om zijn smaak.  De bol is van de buitenkant gemêleerd wit/violet van kleur  Wanneer deze open gemaakt wordt zul je 7 tot 10 zeer grote tenen vinden.  Smaakv ... (meer lezen)
€ 2,25 2

Contactgegevens:

Hoffman Zaden

Lijsterstraat 37

6591WE Gennep

Info@hoffmanzaden.nl

Facebook: Hoffman Zaden

06-53888454

Kvk: 81836473

BTWid: NL003609702B92

IBAN: NL31RABO0264560029

BIC: RABONL2U

 

 

 

 

 

 

 

De Moestuin van Robbert is lid van NAK tuinbouw wat staat voor Nederlandse Algemene Keuringsdienst van zaaizaden en pootgoed van landbouwzaden. 

 

Alle zaden zijn voorzien van de verplichte vermeldingen op de verpakkingen. Tevens wordt er jaarlijks een keuring uitgevoerd.

 

Fytosanitair nr: NL-895425904