Tsamma
Citrullus caffer is de Latijnse naam voor deze lekkernij. De watermeloen en de Tsamma zijn verre neven van elkaar. Het hele verhaal begint ongeveer 4000 jaar terug in de Kalahari woestijn waar deze soort zijn oorsprong heeft. De Egyptenaren ... (meer lezen)
€ 4,95 2
Violetta di Sicilia
Een heerlijke heirloom variant van de bloemkool afkomstig uit Italië. Heirloom is letterlijk vertaald erfstuk. Dit zijn dus soorten die generaties achter elkaar zijn doorgeven in families. Deze variant van de bloemkool is zeer speciaal vanwe ... (meer lezen)
€ 4,95 2
Trombolino d'Albenga
Deze vrucht valt een beetje onder 2 categorieën groente. Soms worden ze courgette genoemd en soms pompoen. Officieel is het een Cucurbita moschata wat in het Nederlands een pompoen is. Ikzelf vind dat ze meer courgette zijn, maar goed wie be ... (meer lezen)
€ 4,95 2
Wosun Aspergesla/Celtuse
Lactose sativa var. angustana is de Latijnse benaming van deze heerlijke plant. Deze groeit als een krop sla alleen wordt deze niet geteeld voor de bladeren maar voor de steel. Deze variant van de sla wordt veel geteeld in de Aziatische land ... (meer lezen)
€ 4,95 2
Saffraan, Krokus sativus
Krokus sativus is de Latijnse benaming voor deze plant. De meeldraden hiervan behoren tot de duurste specerijen ter wereld. Een kilo gedroogde saffraan gaat al snel voor €30.000,- van de hand. Maar goed, wat moet je met een kilo saffraan? Ee ... (meer lezen)
vanaf € 4,95 2
Cadeaupakket zaden
Cadeau pakket om weg te geven Weet jij niet wat je voor de ene moestuinliefhebber moet kopen?   Zoek jij een uniek cadeau voor tijdens het kerstfeest? Dan is dit de oplossing! 3 verschillende pakketten met zaden waarm ... (meer lezen)
vanaf € 25,00 2
Prepper pakket basis
Soms is het beter om voorbereid te zijn.  De Hoffman Zaden heeft daarom speciale pakketten samengesteld met zaden waarvan je een jaar lang van kan eten als jij ze opkweekt tot mooie groente.  Zaden zijn zeer vers en geselecteerd op ... (meer lezen)
€ 25,00 2
Prepper pakket uitgebreid
Soms is het beter om voorbereid te zijn.  De Hoffman Zaden heeft daarom speciale pakketten samengesteld met zaden waarvan je een jaar lang van kan eten als jij ze opkweekt tot mooie groente.  Zaden zijn zeer vers en geselecteerd op ... (meer lezen)
€ 50,00 2
Wildbloemenmix
Alleen het allermooiste wat er is voor mens, insect en bodem. Waar ik mezelf vaak aan stoor met het kopen van zadenmengels is dat er vaak vulling in zit die weinig tot niets toevoegen behalve gewicht wat voor verkopers resulteerd in e ... (meer lezen)
€ 5,99 2
Q2 2022
Het tweede kwartaalpakket van di jaar.  Iedereen die niet goed weet waar hij of zei moet beginnen is hiermee helemaal onder de pannen. De inhoud bestaat namelijk uit allerlei zomergroente die vanaf dit kwartaal gezaaid mogen worden en ... (meer lezen)
€ 30,00 2
Groenbemesting: Hoffman Mix
Hoffman Mix is een groenbemesting welke bestaat uit verschillende soorten groenbemesting. Het voordeel van deze mix is dat je het voordeel krijgt van allerlei verschillende soorten zoals: -Organische massa toevoegen -Stiksto ... (meer lezen)
€ 8,99 2
Groenbemesting: Bladrammenas
Bladrammenas wordt vrijwel uitsluitend gezaaid om de grond goed af te dekken en om heel veel organische massa toe te voegen aan de bodem. Het wordt gezaaid van juli tot en met augustus en met mooi weer zelfs in september. De plant vormt vrij ... (meer lezen)
€ 5,99 2
Groenmesting: Seradelle
Seradelle is een kruipende plant welke niet winterhard is. Na de eerste vorst zal deze dan ook gelijk afsterven. Voordeel van deze groenbemesting is dat deze stikstof bind met de lucht en deze dan weer opslaat in de wortels. Na het afsterven ... (meer lezen)
€ 5,99 2
Groenbemesting: Gele Mosterd
Gele mosterd is een snel groeiend gewas wat onkruid goed onderdrukt. Het geeft veel organische massa in een korte tijd waardoor jij jou bodem in een paar maanden een flinke upgrade te geven. Groeit op alle gronden goed behalve op zure grond. ... (meer lezen)
€ 5,99 2
Groenbemesting: Alexandrijnse Klaver
Alexandrijnse kamer is perfect voor op de armere zandgronden. Het bind namelijk de stikstof uit de lucht en slaat dit op in de wortels.  Wanneer het gewas dan ondergewerkt wordt komt de stikstof vrij en groeit jou groente hier perfect op. Al ... (meer lezen)
€ 5,99 2

Contactgegevens:

Hoffman Zaden

Lijsterstraat 37

6591WE Gennep

Info@hoffmanzaden.nl

Facebook: Hoffman Zaden

06-53888454

Kvk: 81836473

BTWid: NL003609702B92

IBAN: NL31RABO0264560029

BIC: RABONL2U

 

 

 

 

 

 

 

De Moestuin van Robbert is lid van NAK tuinbouw wat staat voor Nederlandse Algemene Keuringsdienst van zaaizaden en pootgoed van landbouwzaden. 

 

Alle zaden zijn voorzien van de verplichte vermeldingen op de verpakkingen. Tevens wordt er jaarlijks een keuring uitgevoerd.

 

Fytosanitair nr: NL-895425904